Zašto je bitan sajt za poslovanje firme?

By admin 5 година ago
Početna  /  izrada-sajta  /  Zašto je bitan sajt za poslovanje firme?

Pre svega, zbog informacija koje se nalaze na sajtu i koje opisuju vašu firmu. Svaki korisnik dolaskom na sajt može videti podatke o firmi, istoriju, slike, poslovanje, može da popuni razne upitnike, da pregleda cenovnik, izvrši porudžbinu, kontaktira vas. Druga stvar je što web sajtom Vi dobijate reklamu, sa minimalnim godišnjim ulaganjima. Sajt se pojavljuje u celom svetu, može da se prevede na sve svetske jezike, i da otvara mogućnosti kontakta klijenata iz inostranstva. Ono što je bitno, je da web sajt predstavlja informaciju. I kao takav posetiocu mora da dopre do mozga, da Vas upamti.

Internet sajt je veoma važan za poslovanje bilo koje firme. Danas je život brz i svako skraćenje vremena za pronalaženje potrebnih proizvoda i usluga je od velike važnosti. Ljudi danas nemaju vremena da se šetaju od prodavnice do prodavnice tražeći željeni proizvod. Sve manje se koriste štampani informatori i oglasi jer su u poređenju sa internetom nepraktični i spori.

Kada je Vašem potencijalnom kupcu potreban proizvod ili usluga koju nudite, on će to prvo potražiti na internetu. Ako Vaša firma nema internet sajt, potencijalni kupac će pronaći konkurentske firme koje imaju internet prezentacije i neće ni znati da Vi postojite i da nudite ono što mu je potrebno. Naravno da će se i odlučiti da kontaktira neku od konkurentskih firmi i Vi ste ispustili novog kupca.

Vaša internet prezentacija je najisplativiji način reklamiranja. Web sajt je dostupan svima non-stop. Ulaganje u izradu internet sajta se veoma brzo vraća kroz brzo sticanje novih klijenata i višestruko povećanje prodaje.

Kategorija:
  izrada-sajta
ovaj članak je podeljen 0 put/puta
 000
About

 admin

  (11 articles)

Call Now ButtonPozovite nas!