WEB DIZAJN

Izrada Web dizajna u fotošopu je prvi korak u izradi orginalnog i jedinstvenog web sajta. Izradom Web dizajna u fotošopu dobijate PSD (psd -photoshop format) više slojne površine koje je lako “seći” i pretvoriti u sličice na sajtu. Sam sajt kasnije treba da bude 100% identičan PSD web dizajnu. Prednost PSD web dizajna je što sam dizajn možete prepravljati bez gubitka kvaliteta slike kao što bih to bilo u slučaju jpeg ili png formata. Sam PSD web dizajn treba da predstavi celokupan prikaz jedne web stranice , svi elementi treba da budu predstavljeni u svim opcijama. Recimo “navigacioni meni” ukoliko ima dropdown (padajući meni) opcije to treba prikazati u dizajnu, izgled menija u aktivnom stanju i pasivnom, izgled menija kad miš predje preko njega itd.

Da bih započeo izradu PSD web dizajna potrebno je da mi kažete šta želite, počev od boja koje želite da koristim, šta da izbegavam, šta je obavezno da bude itd … Treba da mi pokažete sajtove koji vam se svidjaju i što više me uputite u to što Vi želite. Zavisno od paketa koji ste izabrali ja Vam šaljem varijante izgleda naslovne (početne) strane sajta u jpeg formatu. Kada izaberete “pobedničku” varijantu sledi dorada iste. Recimo želite da promenim boju menija ili nesvidja Vam se neki element i hoćete da ga zamenim. Kada se dotera naslovna strana onda pristupam izradi ostalih stranica (broj stranica zavisno od paketa) u istom stilu kao što smo uradili naslovnu stranicu. Naravno i tu može biti dorade nekih elemenata. Na kraju dobijate sve stranice u PSD formatu i slova (fontove koji su korišćeni u izradi).

Pri naručivanju izrade PSD web dizajna potrebno je da uplatite 50% od vrednosti paketa pre početka izrade dizajna i 50% pre isporuke konačnih PSD fajlova.

Za sve uradjene web dizajne nudim i pretvaranje u funkcionalni web sajt koji može biti dostupan i na mobilnim uredjajima. Za više informacija pogledajte web dizajn u sajt.

CENA WEB DIZAJNA

Cena web dizajna u fotošopu (PSD) zavisi isključivo od broja strana koje treba da budu dizajnirane, sam PSD web dizajn ne sadrži kodiranje i nemože se koristiti na internetu bez predhodnog pretvaranja u HTML kod. Izrada web dizajna služi samo da programerima da zadatak šta klijent želi , odnosno kakav sajt treba razviti od web dizajna.

Web dizajn je kreativni deo posla u izradi web sajta dok kasnije programiranje dovodi do pune funkcionalnosti izdizajniranog web sajta.

 

WEB DIZAJN U FOTOŠOPU

Prednost izrade web dizajna u fotošopu (PSD) je što od 3-5 dizajniranih stranica možete uvek napraviti dodatne stranice na sajtu. Npr. ako imate početnu, kontakt i galeriju u PSD formatu lako možete na kontakt stranici samo izmenom teksta dobiti stranicu o nama ili neku drugu stranicu na kojoj će biti prikazan uglavnom tekst. Uglavnom pri izradi web dizajna klijent treba da traži da dobije što različitije stranice da bi posle imao mogućnost da sa malo izmene dobije još stranica. Ovo je bitno za klijenta koji trenutno nema potrebu za više stranica ali u budućnosti može dodavati nove stranice bez potrebe da angažuje ponovo dizajnera.

Call Now ButtonPozovite nas!