izrada-sajta-beograd-novi sad-cenaizrada-sajta-beograd-subotica-cena

Izrada sajtova modernog dizajna u skladu sa vašim potrebama i željama. Sa takvom prezentacijom ostavićete najbolji utisak na svoje posetioce, privući nove klijente i unaprediti svoj posao.

Bez obzira da li promovišete usluge, prodajete proizvode ili želite informativnu stanicu o vašoj organizaciji, vaš sajt je vaše javno lice. Ako nemate sajt ili je taj sajt nefunkcionalan ili nedovoljno dizajniran gubite šansu da vas pronadju i angažuju potencijalni klijenti. Tu sudbinu ćemo vam pomoći da izbegnete. Izrada sajta je naša specijalnost.

Potreban Vam je kvalitetan sajt na kojem svako može lako da se snađe, da dobije sve željene podatke, da vesti na sajtu bude uvek sveže? Želite mogućnost da vrlo lako i pedantno Vi ili Vaši saradnici mogu da unose svaku važnu informaciju na Vaš sajt? Ukoliko ste mislili da Vam je za ovako nešto neophodno neko ozbiljnije kompjutersko znanje ili pak neke osnove programiranja, prevarili ste se. Tačno je da Vam celokupan sajt može osmisliti i uraditi jedino vešt i obučen, profesionalni programer, ali dalje uređivanje i dopunjavanje informacija na sajtu, trebalo bi da na što lakši način bude obezbeđeno Vama. Zato danas, većina stučnih programera često kreira sajtove u tzv. WordPress-u. Ukoliko ste redovni korisnik interneta, verovatno ste već čuli za ovaj pojam, ali ne znate o čemu je tačno reč.

Za web sajt vam je osnovno da imate domen, hosting, sadržaj (tekst i slike).

IZRADA SAJTA

Pri izradi web sajtova koristimo najbolje i najsavremenije raspoložive tehnologije. Zbog čega će Vaš sajt biti atraktivan i privlačan.

OPTIMIZACIJA 

Predstavlja skup složenih strategija kojima Vaš sajt možemo bolje pozicionirati na Google-u

WEB SHOP

Ukoliko želite da započnete prodaju preko interneta, izrada kvalitetne internet prodavnice je prva stvar koja će Vam biti potrebna!

LOGOTIP

Nakon što se sa Vama dogovorimo kako želite da logotip izgleda, šaljemo Vam nekoliko idejnih rešenja od kojih se finalizuje ono koje Vam se najviše dopada.

 

Call Now ButtonPozovite nas!