,

Izrada sajta

 

 

Izrada sajta je jedna od glavnih delatnosti M.Leo Design-a . Ono što Vam mogu ponuditi je da dobijete profesionalno uradjen web sajt po poslednjim svetskim standardima iz oblasti web programiranja i to sve po povoljnoj ceni izrade web sajta.

Izrada sajtova više nije stvar prestiža već potreba svakog preduzeća, prednost koju mogu dobiti mala preduzeća na internetu je ogromna jer se sa relativno malim ulaganjima može doći do milinonske publike. U vremenu kada se od čitanja novina do gledanja filmova i zabave na internetu provede više od 60% vremena u toku dana prisustvo firmi i pojedinaca koji žele da prezentuju svoje usluge ili rad na internetu je prosto neminovnost.Napravite svoj vizuelni indetitet na internetu, naručite web sajt po svetskim kriterijumima i predstavite se u najboljem svetlu svojim potencijalnim klijentima.

Izradi sajtova pristupam sa istom pažnjom i predanošću bez obzira na veličinu projekta, moj moto je da svako zaslužuje profesionalnu uslugu i profesionalni web sajt bez obzira da li se radi o sajtu za ličnu promociju, malo preduzeće ili veliku korporaciju. Pre početka rada na izradi sajta klijentu dajemo jasne uslove i detalje vezane za rok izrade sajta, cenu izrade sajta i dodatne web usluge.

U trentku kada klijent naruči izradu sajta izdaje mu se predračun sa specifikacijom troškova. Rad na projektu počinje 24h posle uplate klijenta od 10% vrednosti ugovorene sume (paketa) na naš račun. Ostatak od 90% se uplaćuje po završetku projekta i kad je klijent zadovoljan uradjenim. Klijent je u mogućnosti da isproba sve funkcije sajta i uveri se u funkcionalnost pre izvršenja plaćanja. Posle uplate sajt se prebacuje na klijentov server (hosting) gde će biti dostupan svim korisnicima interneta. Usluga prebacivanja sajta je uračunata u cenu izrade sajta.

Posle izrade sajata svim klijentima nudim održavanje sajta kao i SEO optimizaciju sajta.