Izrada sajta

VEĆ OD 50 €

Želite sajt? M LEO STUDIO je pravo mesto za Vas.
Kontaktirajte nas
.

0691789900

Sajt za 50 € je najpovoljnija varijanta za Vas ukoliko želite da stavite osnovne informacije na Vaš sajt.

Cena nikako ne umanjuje kvalitet sajta.

Šta dobijate

  • 1 web stranica
  • Dizajn prilagodljiv mobilnim uređajima,
  • Galerija slika: do 10 slika,
  • Google mapa,
  • Kontakt forma
  • Povezivanje sa socijalnim mrežama

Šta se može staviti na 1 stranici?

Naš predlog za Vašu stranicu je sledeći: Naslovna fotografija (nešto što želite da istaknete, neka akcija), nešto o Vašoj firmi/Vama, galerija fotografija (mogu biti proizvodi ili ono što želite reklamirati), kontakt forma, google mapa, kontakt informacije.

Dalje mogućnosti

Sajt se može naknadno nadograđivati prema Vašim potrebama. Za svaku dalju nadogradnju sajta nam se obratite i napravićemo ponudu.

Naše pravilo je svako je vlasnik svog sajta, plaća sam domen i hosting. Jedino možemo da vam predložimo koji hosting da izaberete u zavisnosti od vaših želja, ali sigurno kada budete tražili sajt od 50€ da ćete birati i najjeftiniji hosting. Vaše je da spremite materijal za sajt, zakupite domen i hosting, mi ćemo vam uraditi sajt koji je optimizovan za prikaz na mobilnim uređajima. Za 50€ ne možete da očekujete čuda, oni su čisto da ih imate i služe kao vizit karta na netu. Slično je jer onaj ko već za vas zna on će i posetiti sajt. Ako hoćete da zarđujete od svog sajta, onda on mora biti optimizovan za pretraživače.

Primer sajta od 50€

Kliknite na sliku

 

Pozovite nas!