Početna  /  Izrada CMS sajta

izrada cms sajta beograd-wordpress sajt

IZRADA CMS SAJTA

 

Izrada CMS-a (Content Management System – Sistem upravljanja sadržajem) je zapravo program (dodatak) koji omogućava vlasniku sajta ili administratoru da upravlja sajtom uz minimalno poznavanje rada na računaru. Ceo koncept upravljanja sajtom putem CMS upravljačkog menija je osmišljen da korisnik može da ažurira sajt postavlja sadržaje i reguliše izgled sajta kroz već predefinisane module.

CMS upravljački meni može biti osnovni za samo postavljanje, brisanje teksta (članaka), fotografija ili video snimaka i takav CMS upravljački meni je predvidjen za sajtove gde je potrebno samo ažuriranje već postojećih stranica. Takodje moguće je i putem CMS-a omogućiti korisniku da ažurira bazu podataka, npr dodavanje artikala sa detaljnim opisima i slikama na sajt. CMS može biti napravljen tako da omogući celokupnu kontrolu nad sajtom za korisnika bez potrebnog znanja programiranja i sa minimalnim poznavanjem rada na računaru.

Putem CMS-a korisnik može da ograniči pristup drugim korisnicima na sajtu, upravlja reklamama na sajtu, pravi nove stranice na sajtu, ažurira bazu podataka na sajtu, ažurira robots.txt i .htaccess fajl, i to sve u par klikova mišem. CMS upravljački meni treba da bude prilagodjen potrebama korisnika (vlasnika sajta) i omogući da sam korisnik može da upravlja sadržajem na sajtu.

IZRADA CMS SAJTA

CMS sajt ili sajt sa CMS -upravljačkim menijem je sajt koji ima opciju da sami korisnici ažuriraju sajt tako što se uloguju u admin panel (CMS) sa lozinkom i tad pristupaju sadržaju koji je nedostupan za ostale korisnike sajta.

Samo upravljanje sajtom ili ažuriranje sajta je jednostavno kao i ažuriranje profila na društvenim mrežama (facebook, twitter)

Izrada CMS upravljačkog menija za samostalno ažuriranje sajta bez potrebnog znanja programiranja

PREDNOSTI CMS UPRAVLJAČKOG MENIJA

Popularne platforme joomla, wordpress i drugi imaju svoje sisteme CMS-a za ažuriranje sajta i oni su veoma dobri kad su u pitanju sajtovi sa uobičajenim potrebama za ažuriranjem. Ovakvi sistemi nude veoma dobra rešenja i veoma su popularni medju korisnicima. Jedini problem je što sa ovakvim sistemima korisnik treba da prilagodi svoje potrebe samom sistemu što često znači da će morati da angažuje dodatno programera za opcije koje nisu predvidjene samim CMS-om.
Rešenje je izrada CMS upravljačkog menija po potrebama klijenta. CMS potpuno prilagodjen korisniku i potrebama njegovog poslovanja.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA IZRADU CMS SAJTA POZOVITE 069/178-99-00
Call Now ButtonPozovite nas!