,

Održavanje sajtova

Održavanje sajtova  je proces koji se obavalja nakon izrade sajta i puštanja u rad sajta. Proces održavanja sajta podrazumeva da sajt bude dostupan i da nesmetano funkcioniše kao i u trenutku izrade samog sajta.

Pod održavanjem sajtova ili održavanjem web programa zavisno od paketa koji nudimo spada i vodjenje sajta kao i backup podataka na mesečnom, sedmičnom ili čak dnevnom nivou. Održavanje može da podrazumeva i menjanje izgleda i funkcionalnosti delova sajta. Dodavanje novih opcija, modifikovanje odnosno prilagodjavanje novonastalim zahtevima klijenta.

Imate web sajt, ali nemate dovoljno vremena da ga redovno ažurirate, održavate i pratite njegovu statistiku. Ili možda ne umete da uradite izmene.
Onda stvari prepustite nama. Mi smo tu da redovno ažuriramo sadržaj vašeg sajta i pratimo njegove performanse.
Redovno ažuriranje i održavajne sajta je bitno iz nekoliko razloga. Osnovni razlozi su privlačenje posetilaca (kupaca) i poboljšanje rejtinga na pretraživačima. Ukoliko neke stvari uradite pogrešno, one mogu poprilično uticati na vaš posao i prezentaciju. Zato je najbolje da stvari prepustite drugima koji će to uraditi kako treba i onako kako ste vi zamislili, a po najboljim cenama.

Šta spada u održavanje sajta: